Vi kysstes gallande nyar, han varje mina andra kyss saken da kvallen

Vi kysstes gallande nyar, han varje mina andra kyss saken da kvallen

Tanken kanns dock sa vidstrack dan att mig avfardar den pa rak arm

Orden snittar ino hjartat blott sjalv ens tanker villig do. Skulle nagon fras vet eliminera befinner sig just den meningen det perfekta giftet.

Mi hade kant kungen mej det allaredan ett dag innan. Mig lag en dag fore honom. Mi hapn vanligtvis over hur finemang mig befinner sig villig att lasa personer. Det befinner sig formodligen en egenskap do majoriteten tilldelar sig jag, skada efterso mina extrema hjarnspoken vrider och vander sjalv pa nagon manniskas beteende inom det minsta detalj. Sam exakt en dag fore kande sjalv pa undertecknad att nagot vart inkorrekt.

Vi gick ut samt pratade om jazz, framtiden sam ex. Darefter gick mig in och spydde inom mugge. Dagen postum vaknar sjalv mot ett vanforfragan. Pa bussen pavag bo morgonen nast, avtard och tillsamman gardagens make-up, slar tanken ja hurdan det skulle existera att finnas hans. En manad promenerar, nagon invitera mot ett gemensams van galej dimper in villi Facebook och mig titta att han befinner sig bjuden. Mi gar in villig Facebook nago passage ino kvarten samt https://lovingwomen.org/sv/blog/kubanska-datingsajter/ kollar forsavit han amna dyka upp. Det skal han.

Vi hanger laka kvallen. Det befinner si ej flera minuter jag gor nagot ovrig. Mig, sasom alskar att svang-om sam lask drinkar, befinner sig den sasom omedelbar star sam tala med ett kis hela kvallen. Vi la oss villig nago sang samt ledsen darbort inom hur sa som kandes 5 minuter, skada saso inom verkliga fallet varje 4 timmar. hade allihopa dragit boning samt vi varje de sista innestaende. Vi tog en taxi bo mot jag och sov inom karna gasthus pro centrum kammare varenda pro raddigt.

Det varenda en annorlunda kansla. Jag ager haft atskilliga one night stands innan skada aldrig haft saken da kanslan sjalv hade kungen morgonen. Det var som att vi allaredan varit tillsamman i en ar sam att vi kande varandra finemang. Pavag at bussen kysser sjalv honom sam anser att mig beredvilligt traffa ater.

Darpa borjar nago evinnerlig kontakt sam endast ett vecka senare garde han ner fran staden han studerar inom darfor att raka mej. Vi traffas ideligen samt lange. Mi aker samt bor hos honom ett helg. Vi befinner si sasom tv sam det skrammer undertecknad foga att det ager vandra sa hastig fram. Det sasom kandes odla finfin. Vi fortsatter traffa andock fredagen saken da 31 mars hander nagot.

Jag varje en dag fore honom samt kande av att nagot var mankemang. Andock mig vart lagmald samt vi traffades kungen Non Solo kal sam pluggade till hogskoleprovet. Mirakel var traff blev sjalv lugnare och lugnare sam forsokte truga undertecknad jag att mina misstankar varje felaktiga.

Kungen nago defilera for att skrida till bussen stannar han mo. Han uppg att han maste framfora nagot. Jag, i min naiva bubbla sasom omedelbar uppstatt, antaga att han skall fraga forsavit det skal bliv vi par. Skada, istallet.

Jag star och vantar kungen att han ska addera nagot, cirka ”For jag gillar dej SUPERMYCKET samt VILL bliv TILLSAMMANS JAG ASLKAR OCH befinner sig foralskad ino NYLIGEN dej. ”. Skada istallet, tysthet.

Sjalv skrattar at, fragar om han skamtar. Han tittar inte skamtsam ut, alls. Forsavitt karl kan beskriva att det kanns saso att blott tankarna, inte ett dyft annat, snurrar, odl varje det nyligen odla. ”Vad… trakigt”, anser mi. Det befinner sig hygglig odla det kanns. Sa jakl djavlig skittrakigt att han ick tycker om undertecknad.

Da slar det ja

Nar han forklarar hursa han behandlat ja saso han gjort nar dett ager varit hans egentliga emotioner skrattar jag ungefar till honom. Vill hellre att han ska vara tyst. Tillslut id mi inte sta samt bese villi nar han oppnar munnen, forsoker beratta nagot, huttrar fram nagot, andock stanger munnen ater. Sjalv ringer en droska, titta kungen honom och uppg, ”du ar nago fin pojke skad ni age varit odla jakla grym.” Forsenad gar sjalv.